Lirik Lagu Bojoku Ketikung - NDX A.K.A

  • Lagu Barat Lawas
  • Lagu Didi Kempot Terbaru 2018
  • Lagu Cover J Fla Terbaru 2018
  • Lagu Slow Rock Tahun 90an
  • Lagu Nella Kharisma Terbaru 2018

  • Judul lagu : Bojoku Ketikung

    Vocal : NDX A.K.A



    jangan opo, jangan kangkung
    tempe opo, tempe koro
    ngopo kok bingong, bojoku ditikong
    popo po ora, aku ra popo

    aku ra nyongko koe tego karo konco
    jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
    opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
    nganti koe nikung bojone konco dewe

    heee koe koncoku sing jarene cs-ku
    nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
    mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
    ora mikir koncone tumindak sak penake

    paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
    tusuk dari belakang ah manaku tau
    seakan kau arjuna padahal engkau keju
    ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

    sak tenane atiku loro
    nanging aku mencoba ra popo
    sak tenane atiku loro
    nanging aku kebacot loro

    aku ra nyongko koe tego karo konco
    jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
    opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
    nganti koe nikung bojone konco dewe

    a..ku kurang opo, kok koe iso tego
    opo ono salah ku teros koe ndikong
    aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
    ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

    pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
    pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
    tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
    neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan

    sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
    sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

    aku ra nyongko koe tego karo konco
    jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
    opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
    nganti koe nikung bojone konco dewe

    yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
    yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
    koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
    pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

    gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
    mugo iso seneng, awet tekan tuo
    sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
    kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

    sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
    sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

    aku ra nyongko koe tego karo konco
    jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
    opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
    nganti koe nikung bojone konco dewe

    aku ra nyongko koe tego karo konco (karo konco)
    jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel (sleding tekel)
    opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe (seneng koe)
    nganti koe nikung bojone konco dewe (konco dewe)

    Disclaimer :

    Lagu dan lirik Bojoku Ketikung - NDX A.K.A adalah milik dari penyanyi dan penciptanya. Admin hanya menyediakannya sebagai media belajar dan juga media promosi.

    Subscribe to receive free email updates:

    0 Response to "Lirik Lagu Bojoku Ketikung - NDX A.K.A"

    Posting Komentar